CAMPANYES I FIRES

La Unió de Comerciants SOM Sant Antoni presenta el primer número de la seva revista, SOM Magazine, una publicació en paper amb continguts sobre comerç, cultura i propostes per gaudir de Sant Antoni.

Seran un total de 6.000 exemplars que es distribuiran de forma gratuïta al veïnat en els gairebé 200 comerços associats. SOM Magazine vol ser un aparador del comerç de qualitat del barri.

En aquest primer número trobem continguts variats com una guia amb bons plans per fer a Sant Antoni durant tot l’any, aportacions sobre el barri sobre diferents personalitats destacades de Sant Antoni, recomanacions per descobrir restaurants de diferents cuines del món i una entrevista a un il·lustre veí, el polifacètic Òscar Andreu (La Competència, RAC1), entre altres articles.

SOM Magazine també conte un directori amb tota la informació de les botigues associades a SOM Sant Antoni amb el qual es pot copsar la gran riquesa comercial del barri.

SOM Magazine neix amb la vocació de convertir-se en el mitjà de comunicació oficial del comerç de Sant Antoni. La producció de la revista ha estat a càrrec de l’editorial Local Thinkers, responsable d’altres guies d’eixos comercials de Barcelona com la Guia Poblenou, Guia Gràcia o Guia Coreixample.

Aquest Sant Jordi aconsegueix el teu punt de llibre a SOM Sant Antoni! 
El pots trobar a les següents botigues:


Únic Espai de Flors
Compte Urgell, 10


Ros Arte Floral
Viladomat, 94


Cactus Vitae
Tamarit,120


Papereria-Llibreria Urgell
Compte Urgell, 28

El Petit Magatzem
Calàbria, 35


Per la teva compra de Sant Jordi rebràs un punt de llibre gratis amb una il·lustració exclusiva d’Ester Navarro. A més, podràs guanyar caixes de regal de Som Barri!
 
Consulta si el número del teu punt de llibre està premiat!!
 

Feliç Diada de Sant Jordi

ELS NÚMEROS PREMIATS SON:

4-147-222-389-477

SI TENS UN PUNT DE LLIBRE AMB AQUEST NÚMERO, TRUCA´NS AL 931.596.462

ETS EL GUANYADOR/A D´UNA CAPSA REGAL SOM BARRI

FELICITATS!