Qui som

Som Sant Antoni, Unió de comerciants de Sant Antoni és un col·lectiu de més de 200 comerciants, petit comerç de proximitat, empreses i serveis del Barri de Sant Antoni.

Va néixer el dia 12 juny 2019, amb el nom de Plataforma Sant Antoni Vigila.

L´objectiu de la seva creació va ser donar resposta a l’inquietud i inseguretat que durant molts mesos una onada de robatoris de nit provocaven la impotència del comerç.

Els valors del grup han sigut L’ajuda mútua, recolzament, amistat, i el fet de compartir des de el l´inici les experiències de cada un a favor del col.lectiu.

La seguretat i el civisme va ser la prioritat en els inicis d´aquesta plataforma. Seguidament és fa realitat el desig del grup d’impulsar i contribuir al desenvolupament i millora dels comerços, dinamitzar comercialment el barri, promoure projectes i activitats conjuntes.

De la persistència i il·lusió dels seus portaveus del grup neix aquest col·lectiu, amb forta motivació arrelada i compromesa al barri de Sant Antoni. Amb ganes de treballar voluntàriament pel grup i pel barri al qual el petit comerç li dona vida.